Teamlead Maintenance | OMRON, Europe

Login

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Register

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Teamlead Maintenance

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Teamlead Maintenance

Binnen Omron is de afdeling Maintenance de schakel tussen product, productie, mensen en machines. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de gehele locatie Den Bosch. Omron is continu in beweging. Wil jij meegroeien, jezelf ontwikkelen en meebouwen samen met ons?

Omron is een internationale producent van besturingen en aansturingen van moderne machines. Onze producten vind je vooral terug in machines voor de voedings-, automotive- en semiconductor industrie. Bijvoorbeeld in verpakkingsmachines, maar ook in industriële pc’s en veiligheidssystemen.                                                                                                                                                                

Als Teamlead Maintenance ondersteun je en geef je mee richting aan de afdeling Maintenance. Belangrijk is de implementatie en optimalisatie van onderhoudsprocessen voor een efficiënte en effectieve onderhoudsorganisatie.
Je bent echt een spin in het web binnen de organisatie, doordat er veel aansturing en contact nodig is met verschillende disciplines en afdelingen. Dit maakt het werk leuk en erg uitdagend, dynamisch en afwisselend.
Door verder implementatie van een effectief preventief maintenance programma kunnen verstoringen geminimaliseerd worden en kunnen met behulp van bijvoorbeeld RCA de echte oorzaken van problemen worden achterhaald en definitief opgelost. Dit gaat een enorme positieve impact hebben op de resultaten van de productieorganisatie.

Wat houdt de functie in?

 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team van Maintenance bestaande uit ongeveer vijf medewerkers.
 • Je houdt je bezig met de Maintenance planning en de preventieve onderhoudsplannen.
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van nieuwe en aanwezige installaties en verzorgt analyses van storingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het contractbeheer van externen partijen, spareparts en calibratie beheer.
 • Je onderzoekt aan de hand van analyses de performance problemen om vervolgens op zoek te gaan naar de belangrijkste oorzaken hiervan (RCA).
 • Je begeleidt en ondersteunt de onderhoudscollega’s in het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van herhaalde en complexe verstoringen.
 • Je beheert het maintenance systeem (Ultimo) en zorgt de inhoud accuraat is en nieuwe installaties worden opgenomen.
 • Je creëert draagvlak voor verbeterinitiatieven, standaarden en verbeteren van werkstroomprocessen.
 • Je werkt oplossingsgericht en op basis van algemene werkinstructies en standaard procedures.
 • Je helpt -indien nodig- je collega’s bij het beheer en onderhoud van de gebouwen, logistieke installaties en productiemachines binnen de locatie Den Bosch, zodat deze in een goede en veilige staat blijven verkeren.
 • Je verdiept je in nieuwe technische ontwikkelingen en past deze toe.
 • Je levert input aan voor de meerjaren onderhouds- en vervangingsplannen.
 • Je werkt samen met Operations en Engineering bij de implementatie van nieuwe lijnen en adviseert de Productiemanager.

Wat voor persoon zoeken wij?

 • Je hebt een technische HBO opleiding, bij voorkeur met een elektrotechnische achtergrond.
 • Je hebt drie jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.
 • Je bent alert op de veiligheid voor jezelf en je omgeving. Je schroomt niet mensen hierover aan te spreken.
 • Je bent op de hoogte van de veiligheidsnormen en richtlijnen voor machines.
 • Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken, waar aanspraak wordt gedaan op je kennis en kunde.
 • Je weet mensen te overtuigen om de onderhoudsplannen en verbeteringen uit te voeren en na te leven.
 • Je communiceert gemakkelijk met collega’s door de hele organisatie heen. Je doet dit zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Je hebt gedegen kennis van computers, netwerken en PLC besturingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar betreft werktijden (geen 9 tot 5 mentaliteit).
 • Je herkent je in de volgende kernwoorden: veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn, zelfstandig, proactief, oplossingsgericht, resultaatgericht, gestructureerd, besluitvaardig, verantwoordelijk, flexibel, kritisch, initiatiefrijk, pragmatisch.

Sinds onze oprichting in 1933 in Japan heeft OMRON zich gericht op innovaties die worden gedreven door sociale behoeften en vooropgelopen met innovatieve ideeën. We produceren toonaangevende detectie- en besturingsproducten en verkopen deze wereldwijd. Hierbij kun je denken aan systemen voor automatisering, robotica om o.a. de productiviteit te verbeteren en producten voor meer veiligheid in productieomgevingen.

OMRON is een wereldwijde onderneming en omvat een rijke variëteit aan culturen. Respect voor het individu is een aspect waar OMRON grote waarde aan hecht. Ethisch verantwoord gedrag, oprechtheid en het creëren van een open atmosfeer op de werkplek zijn essentiële zaken die onze medewerkers uiterst serieus nemen. OMRON vraagt van medewerkers om een proactieve aanpak aan de dag te leggen om onze organisatorische krachtpunten te stimuleren, en tegelijkertijd individuele verschillen te accepteren om wederzijdse groei te koesteren.