Senior Operator Robotics | OMRON, Europe

Login

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Register

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

We are experiencing technical difficulties. Your form submission has not been successful. Please accept our apologies and try again later. Details: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Senior Operator Robotics

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Senior Operator Robotics

Als Senior Operator Robotics ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de robot-productielijnen. In deze functie analyseer en repareer je tevens de uitgevallen robots of robot-onderdelen in de verschillende robot-productielijnen.

Omron is een internationale producent van besturingen en aansturingen van moderne machines. Onze producten vind je vooral terug in machines voor de voedings-, automotive- en semiconductor industrie.

Voor onze locatie in Den Bosch zoeken wij een Senior Operator Robotics.

Wat deze functie uniek maakt…

Als Senior Operator Robotics ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de robot-productielijnen. In deze functie analyseer en repareer je de uitgevallen robots of robot-onderdelen in de verschillende robot-productielijnen. Door middel van een gestructureerde en vakkundige aanpak in een multi-disciplinaire omgeving, zorg jij er samen met je team voor dat de first pass yield van de lijn omhoog gaat en begeleid je de dagelijkse productie in het geval van technische problemen.

In deze functie ga je zeer nauwkeurig te werk en ga je altijd voor de beste kwaliteit. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit, maar werk je altijd in een team: op locatie zijn er +/- 150 medewerkers werkzaam. Onze locatie in Den Bosch heeft een gezellige kantine waar gezamenlijk wordt gepauzeerd. Er is catering aanwezig, met gezonde gerechten en lekkere snacks, maar ook zijn er koelkasten en magnetrons. Natuurlijk is er gratis koffie en thee te verkrijgen. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn in 2-ploegendienst van 6.00 tot 15.00 uur en 14.45 tot 23.45 uur. Met de juiste ambities zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en is het mogelijk om (betaalde) trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

 • Bedienen van de robot-productielijnen
 • Analyseren en repareren van uitgevallen robots
 • Verhogen van de first-pass yield van de productielijn
 • Begeleiden van technische problemen in de dagelijkse productie van jouw lijn
 • Je draagt bij aan het continu verbeteren van de productieprocessen en het reduceren van faalkosten
 • Je rapporteert wekelijks over de gevonden problemen, bijbehorende oplossingen, en verbeteracties.

 Wat voor persoon zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding bij voorkeur in de richting van mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met elektronicaproductie;
 • Je bent analytisch ingesteld, hebt ervaring met continu verbeteren en beschikt over een proactieve houding;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid tot het werken in 2-ploegendienst.

Werken bij OMRON

Sinds onze oprichting in 1933 in Japan heeft OMRON zich gericht op innovaties die worden gedreven door sociale behoeften en vooropgelopen met innovatieve ideeën. We produceren toonaangevende detectie- en besturingsproducten en verkopen deze wereldwijd. Hierbij kun je denken aan systemen voor automatisering, robotica om o.a. de productiviteit te verbeteren en producten voor meer veiligheid in productieomgevingen.

OMRON is een wereldwijde onderneming en omvat een rijke variëteit aan culturen. Respect voor het individu is een aspect waar OMRON grote waarde aan hecht. Ethisch verantwoord gedrag, oprechtheid en het creëren van een open atmosfeer op de werkplek zijn essentiële zaken die onze medewerkers uiterst serieus nemen. OMRON vraagt van medewerkers om een proactieve aanpak om onze organisatorische krachtpunten te stimuleren, en tegelijkertijd individuele verschillen te accepteren om wederzijdse groei te koesteren.

Wat kun je verwachten van OMRON?

Werken bij Omron betekent werken in een dynamische, internationale organisatie. Wij zijn een Japans bedrijf dat vanuit een lokaal management aangestuurd wordt. In Den Bosch vind je de grootste Omron productielocatie in Europa. Daarnaast hebben we een distributiecentrum van waaruit we alle Europese klanten beleveren.

Iets voor jou?
We kijken uit naar je motivatiebrief en je cv! Je kunt via de website solliciteren. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Esther Hoedemaekers via esther.hoedemaekers@omron.com